2013-11-30 10:37:32• hírek • Szatmár.ro

Fatima Gozlan és barátai bűvölték el a közönséget

A Ritmusok zaja rendezvényen profi és amatőr ütőhangszeresek zenéltek.

Ötödik alkalommal szervezte meg a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ az ütőhangszerek éves ünnepét, a Ritmusok zaja rendezvényt. Szatmár megye legtöbb dobosa és leendő dobosa jelen volt és sokan meg is mutatták, milyen eszközökkel tudnak ritmusos zajt kelteni. Ám előtte az algériai származású de Magyarországon élő Fatima Gozlan és zenekara, a Khamasatribe lépett színpadra.

Ezt követően a szatmári zenészeké volt a terep: megmutathatták tehetségüket olyan, már nagy ismertségnek örvendő dobosok mint Fisár Csaba vagy Gindele Gábor, de számos fiatal tehetség is dobverőt ragadt és megmutaták, mit tanultak az elmúlt időszakban.

Köztük voltak meglepően fiatalok és idősebbek is, de egy dolog közös bennük: a zene, a ritmus, az ütőhangszerek iránti vonzalom.

A fellépő teheségek a következők voltak: Fabian-Czikai Noel, Lobont-Puscas Damian, Pataki Édua Tamara, Simon Benjamin, Muresan Yanna Alesia, Kiss Péter, Veres Ioan-Florian, Pető Leonidász, Sever Teodor, Kengye Csongor, Kovács Norbert, Toma Gabriel Claudiu, Boer Erik, Poszet Dániel, Heinrich Gábor, Szulczer Dávid, Sipos Cristian, Rosu Bogdan, Garda Márk, Székely Martin, Kiss Szabolcs és Tallián Krisztián.

Ritmusok zaja - ötödször rendezték meg az ütőhangszerek ünnepét

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: